Flyg billigt till NY i höst

För att hitta flyg billigt till New York bör man ge sig ut på internet. Det finns många sajter där man kan söka på flygresor från flera olika bolag samtidigt, för att på ett enkelt och smidigt sätt se vilket som har de bästa priserna på biljetter.
Rent generellt gäller att man bör vara ute i god tid för att få tag på billiga biljetter. Det kan därför vara en god idé att boka en resa redan nu om man vill komma iväg billigt i höst. Detsamma gäller naturligtvis hotellbokningen. Ju tidigare man är ute, desto bättre.
Förutom att vara ute i god tid bör man också undvika att resa när många andra reser, om man nu har möjlighet att vara så flexibel. Många svenskar reser antagligen till USA kring allahelgonahelgen, och många amerikaner bokar resor till Thanksgiving, som inträffar den fjärde torsdagen i november. Fredagen därefter är en klämdag för många amerikaner, så sammanlagt blir det en helg på fyra eller fem dagar. Detta är en av de helger under året då flest amerikaner reser, och att ta sig till och från New York under dessa dagar är både svårt och dyrt, jämfört med många andra helger under året.