Hotell i Costa Rica

Costa Rica är väl värt att besökas, och om man inte känner någon som man kan sova på soffan hos så är det förstås hotell som gäller. Costa Rica har gott om fina och förhållandevis billiga hotell, där man kan förvänta sig god service och fina omgivningar. Eftersom att det är billigare i CR än i exempelvis Sverige så kan man ju kosta på sig att ta ett ovanligt fint hotell, där saker som bastu, utsikt, fina lakan, stort badrum, room service och så vidare håller en särskilt hög kvalitet.
Om man går in på exempelvis costaricanhotels.com kan man hitta hotell som ligger både vid stranden, centralt i staden, i bergen och inne i landet. Det finns mycket att välja mellan och få av hotellen håller direkt dålig kvalitet.
Ett tips kan vara att prova ett hotell i några dagar, och om man inte är nöjd kan man ha gjort en deal där det gör en lätt och billigt för en att byta.
Ens hotell avgör ju faktiskt upplevelsen ganska mycket – om man inte känner att man kan landa och trivas på hotellrummet så kan ju det prägla hela resan negativt.
Se alltså till att arrangera ett hotell som är ”lättflytt” eller garanterat prisvärt och mysigt.