Hotell på Manhattan

Manhattan kan vara världens mest populära plats – det ligger i New York som är landets populäraste stad, som i sin tur ligger i USA som är världens (i vissa avseenden…) populäraste land.

Men eftersom att Manhattan är så pass populärt är det också svårt att hitta boende, dels att köpa och hyra, men dels – och framför allt – när det kommer till att hitta hotell.
Det är synd, för alla borde besöka Manhattan någon gång, och det blir ju absurt ifall vad som stoppar en är att boendet är för dyrt. För om man tänker på saken, hur mycket tid spenderar man egentligen på hotellrummet? I princip ingen!

Så om ni vill hitta vandrarhem som håller humana priser så är det ett tips att exempelvis googla ”Manhattan +youth hostel” eller dylikt. Boka också i tid, för du är nog inte den enda som har tänkt i de termerna. Och även om det kan vara värt att dra ned på kostnaderna så vill man ju knappast dela vandrarhemsrum med kackerlackor och smuts tjock nog att göra avtryck i… Nej, lagom tenderar att vara bäst i det här fallet.
Lycka till med att hitta ett bra och billigt hotell på Manhattan!